توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه اسپند بر میزاى سطوح پارامترهای سرمی تیروئید و تغییرات هیستوپاتولوژی غده تیروئید در هوش صحرایی ماده دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه اسپند بر میزاى سطوح پارامترهای سرمی تیروئید و تغییرات هیستوپاتولوژی غده تیروئید در هوش صحرایی ماده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه اسپند بر میزاى سطوح پارامترهای سرمی تیروئید و تغییرات هیستوپاتولوژی غده تیروئید در هوش صحرایی ماده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه اسپند بر میزاى سطوح پارامترهای سرمی تیروئید و تغییرات هیستوپاتولوژی غده تیروئید در هوش صحرایی ماده :



تعداد صفحات:14
چکیده:
هدف: اسپند با نام علمی Peganum harmala دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد قارچی، ضد سرطانی، ضد باکتریایی و موارد متعدد دیگری می باشد که به علت وجود آلکالوئیدهای بتا کربولین و برخی فلاوونوئیدها می باشد. که در این مطالعه ما به بررسی اثرات این گیاه بر روی سیستم آندوکربنی (غده تیروئید) بصورت هیستوپاتولوژیکی و سنجش سرمی پرداخته ایم. مواد و روش کار: این پژوهش یک مطالعه تجربی است که در مرکز تحقیقات جها د دانشگاهی استان قم تحت نظر چند تن از اعضا نظام دامپزشکی استان قم ا نجام گرفت. عصاره گیاه (ساقه، برگ، گل، دانه) جمع آ وری شده در فصل اردیبهشت بر روی 64 سرموش صحرایی بزرگ ماده شامل چهار گروه: کنترل، و سه گروه تجربی مورد تیمار عصاره با غلظت های 100 و 200 و 400 میلی گرم بر کیلوگرم به مدت سی روز به صورت خوراکی و محلول در آب مورد آزمایش قرار گرفت که پس از خونگیری سطوح سرمی پارامترهای تیروئیدی و بافت تیروئید مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته ها: اده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون آماری واریانس تجزیه و تحلیل شدند که عصاره گیاه اسپند در دوز 200 و 400 میلی گرم بر کیلوگرم هورمون محرک تیروئید و در دوزهای 400 هورمون تیروکسین و تری پودوتیرونین ار به طور معنی داری کاهش داد (p<0/05). و در غلظت 100 میلی گرم هیچ گونه تغییر معنی داری مشاهده نشد. همچنین میزان میانگین وزن گروه های 100 و 400 میلی گرم بر کیلوگرم به ترتیب کاهش و افزایش معنی داری داشته است (p<0/05). نتیجه گیری: از گیاه اسپند می توان در انجام تحقیقات تکمیلی هیپرتیروئیدیسم و عوارض ناشی از آن استفاده نمود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir