مقاله تأثیر رطوبت کیک بر خواص مکانیکی تخته خرده چوب ساخته شده از ساقه کلزا دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر رطوبت کیک بر خواص مکانیکی تخته خرده چوب ساخته شده از ساقه کلزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر رطوبت کیک بر خواص مکانیکی تخته خرده چوب ساخته شده از ساقه کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
در این تحقیق تأثیر رطوبت کیک بر خواص مکانیکی تخته خردهچوب ساقه کلزا به صورت مخلوط با خرده چوب صنوبر مورد مطالعه قرار گرفت. درصد اختلاط ساقه کلزا با خرده چوب صنوبر در پنج سطح با نسبت های 98و93/75و87/50و81/25و77درصد و نسبت رزین ملامین فرمالدئید به اوره فرمالدئید به عنوان عامل اتصال دهنده در پنج سطح23و18/75و12/50و6/25و2درصدو همچنین رطوبت کیک خرده چوب در پنج سطح10و12و15و18و29درصد به عنوان عوامل متغیر انتخاب گردیدند. در این بررسی بهترین تیمار تختههای ساخته شده با82/65درصد کلزا، نسبت6/25درصدmfبه UF و رطوبت 18درصدباروش rSMبه عنوان حد اپتیمم انتخاب شده است
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0