مقاله تأثیر باکتری Dietzia natronolimnaeaبه عنوان مکمل غذایی میکروبی روی بعضی از شاخص های رشدی ماهی گرین ترور Aequidens rivulatus دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر باکتری Dietzia natronolimnaeaبه عنوان مکمل غذایی میکروبی روی بعضی از شاخص های رشدی ماهی گرین ترور Aequidens rivulatus کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر باکتری Dietzia natronolimnaeaبه عنوان مکمل غذایی میکروبی روی بعضی از شاخص های رشدی ماهی گرین ترور Aequidens rivulatus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:6
چکیده:
در یک دوره تغذیه ای 2 ماهه اثر باکتری Dietzia natronolimnaeaبر شاخص های رشدی ماهی گرین ترور بررسی شد. برای این آزمایش 2 تیمار غذایی شاهد و باکتری D.natronolimnaea در نظر گرفته شدn=3 برای هر واحد آزمایشی از 50 عدد ماهی گرین ترورAequidens rivulatus (green terror0/11±2/45 استفاده شد. در پایان دوره آزمایشی میزان رشد، ضریب تبدیل غذایی، ضریب رشد ویژه اندازه گیری شد. شاخص های رشدی وزن نهایی8/21 گرم FCR ،3/44 %/day) SGR1/51 اختلاف معنی داری بین تیمارهای مختلف آزمایشی نشان دادp<0/05 نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که باکتریD.natronolimnaeaتاثیر مثبتی بر بهبود رشد ماهی گرین ترور دارد و این باکتری را میتوان در پرورش این گونه ماهی به عنوان مکمل غذایی میکربی به کار برد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0