توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی کانی های نادر خاکی موجود در کنسانتره واحد فلوتاسیون فسفات اسفوردی جهت انتخاب روش مناسب لیچینگ دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی کانی های نادر خاکی موجود در کنسانتره واحد فلوتاسیون فسفات اسفوردی جهت انتخاب روش مناسب لیچینگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی کانی های نادر خاکی موجود در کنسانتره واحد فلوتاسیون فسفات اسفوردی جهت انتخاب روش مناسب لیچینگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی کانی های نادر خاکی موجود در کنسانتره واحد فلوتاسیون فسفات اسفوردی جهت انتخاب روش مناسب لیچینگ :



تعداد صفحات:12
چکیده:
در مقاله حاضر شناسایی کاملی از کانی های حاوی عناصر نادر خاکی (REE) در خوراک و کنسانتره فلوتاسیون کارخانه فسفات اسفوردی انجام شده تا روش انحلال مناسب این عناصر انتخاب شود. بررسی نمونه های تهیه شده به روش XRD،XRF و ICPٍ (نمونه کنسانتره) و EPMA (که قبلا روی نمونه کانسنگ انجام شده بود) وجود 5 دسته کانی حاوی REE را تایید کرد . آنالیز EPMA کانسنگ نشان داده است مجموع REE ها به ترتیب حدود 20% و 70% از ترکیب شیمیایی آلانیت و مونازیت را تشکیل داده در حالیکه تنها 2% از ترکیب شیمیایی آپاتیت را REE تشکیل داده است. بنابراین علیرغم نسبت فراوانی 9 به 1 فلوئورآپاتیت به مونازیت / آلانیت در کنسانتره فلوتاسیون توزیع عناصر نادر خاکی اصلی (La ،Nd ،Ce و Y با مقادیر 5608، 2227، 1524 و 679/7 ppm) در این دو کانی نیز قابل توجه است. این حالت لزوم طراحی فلوشیتی دقیق برای لیچینگ این عناصر را آشکار می سازد. از طرفی مقدار REE موجود در کنسانتره انجام روش های پیش فرآوری بیشتر از جمله لیچینگ با اسید کلریدریک جهت حذف کربنات ها و کلسیم و همچنین تشویه ، اکسیداسیون قلیایی و اسیدی را منتفی می سازد. روش اصلی انحلال آپاتیت حاوی REE در فرایند تر (Wet Process) شامل انحلال کنسانتره آپاتیت توسط مخلوطی از اسید سولفوریک و اسید فسفریک رقیق بازگشتی از فرایند در دمای 70-80 درجه سانتیگراد بوده اما مونازیت و آلانیت به دمای بالاتری جهت انحلال نیاز دارند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir