توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر آلکانول آمین ها و کمک حلال ها بر حلالیت گازهای اسیدی در فرایندشیرین سازی گاز طبیعی دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر آلکانول آمین ها و کمک حلال ها بر حلالیت گازهای اسیدی در فرایندشیرین سازی گاز طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر آلکانول آمین ها و کمک حلال ها بر حلالیت گازهای اسیدی در فرایندشیرین سازی گاز طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر آلکانول آمین ها و کمک حلال ها بر حلالیت گازهای اسیدی در فرایندشیرین سازی گاز طبیعی :



تعداد صفحات:12
چکیده:
زدودن هیدروژن سولفید و دی اکسید کربن از گاز دودکش در فرایند تصفیه گاز طبیعی و گیرانداختن گازهای اسیدی اهمیت دارد به علاوه، برای طراحی و ساخت تجهیزات اتصال گاز، داده های تجربی انحلال پذیری H2S و CO2 در آلکانولامین های آبی مورد نیاز هستند . به دلیل ضعف یا قدرت آلکانول آمین های مختلف در جذب گازهای اسیدی گوناگون انتخاب یک ترکیب مناسب از این مواد در فرایند تصفیه گاز طبیعی مورد مطالعه قرار گرفته و در دما و فشارهای مختلف آزمایش های گوناگونی برای بدست آوردن مدل ترمودینامیکی مناسب جهت تخمین بهتر دادهای آزمایشگاهی انجام شده است که به خاطر تجزیه یونی این مخلوط ها مدل هایی که از روش ضریب اکتیویته استفاده کرده اند جواب دقیق تری را پیش بینی کرده اند . به طور معمول در این مدل ها برای پیش بینی برهمکنش های برد بلند از روش پیتزر_دبای_هوکل و برای نیروهای برد کوتاه از معادلات مختلفی استفاده شده است. .. در این مقاله با مطالعه دادهای آزمایشگاهی و محاسباتی مقایسه ای بین حلال های مختلف و مدل های ترمودینامیکی متناظر بر آنها در جهت انتخاب حلال و مدل مناسب انجام شده است

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 icbc.ir