توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

بهینه سازی فرمولاسیون کیک یزدی با استفاده از پودراب پنیر و شیرین کننده استویوزید و تفاله چغندرقند دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرمولاسیون کیک یزدی با استفاده از پودراب پنیر و شیرین کننده استویوزید و تفاله چغندرقند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بهینه سازی فرمولاسیون کیک یزدی با استفاده از پودراب پنیر و شیرین کننده استویوزید و تفاله چغندرقند،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرمولاسیون کیک یزدی با استفاده از پودراب پنیر و شیرین کننده استویوزید و تفاله چغندرقند :


سال انتشار : 1395



تعداد صفحات :12

چکیده مقاله:

کیک یزدی یکی از فراورده های قنادی رایج است که مطلوبیت زیادی بین اقشار مختلف دارد یکی از ترکیبات اصلی کیک شکر است که به دلیل داشتن سازوکار بالا و میزان کالری برای افراد مبتلا به چاقی و دیابت محدودیت دارد بنابراین از طریق جایگزین کردن ساکاروز با شیرین کننده های طبیعی به منظور بهینه سازی فرمول و تولید کیک یزدی های کم کالری جایگزین شده اند. اثر این جایگزینی بر کیفیت کیک در سه سطح 0، 50، 100 درصد شد که سطح 50 درصد ارزیابی حسی و شیمیایی دارای بالاترین کیفیت بود همچنین به منظور جلوگیری ارز بیاتی و کاهش ماندگاری و تازگی کیکها در سه سطح 3، 0 و 6 درصد پودراب پنیر و در چهار سطح 7، 3، 0 و 12 درصد تفاله چغندرقند به نمونه های مورد ازمایش اضافه گردید و مورد ازمایش شیمیایی و فیزیکی و ارزیابی حسی در قالب طرح فاکتوریل انجام شد که سطح 7 درصد تفاله چغندرقند و سطح 3 درصد پودراب پنیر بالاترین امتیاز را در ازمایشات داشتند.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,

آخرین مطالب وبلاگ

نظرات مشتریان

سلام و خسنه نباشید اول بگم که سایت خوب و جامع و با امکانات خیلی خوبی دارید.. مهمتر اینکه کاربر رو بعد از خریدش رها نمیکنید و واقعا پاسخگو هستید. موفق باشید ممنون. امیر

Copyright © 2014 icbc.ir