icbc
.Ir
جستجو
موضوعات
آبخيزداري
آمار
آموزش ابتدايي
ادبيات
ارتباطات
اقتصاد
الکترونيک
برق
برنامه ريزي درسي
بهداشت حرفه اي
تأسيسات
تاريخ
تاسيسات آبياري
تربيت بدني
تغذيه
جامعه شناسي
جغرافيا
جوشکاري
حسابداري
حقوق
حمل و نقل
داروسازي
دامپروري
دامپزشکي
دندانپزشکي
راهسازي
رنگرزي
روانشناسي
رياضيات
زمين شناسي
زيست شناسي
سراميک
شيلات
شيمي
صنايع دستي
صنايع غذايي
طراحي صنعتي
طراحي فرش
علوم آزمايشگاهي
علوم اجتماعي
علوم تربيتي
تگ های مجموعه
پروژه دات کام
تحقیق های دانشجویی
دانلود تحقیق آماده در ورد
دانلود تحقیق word
مرکز دانلود پروژه
دانلود پروژه دانشگاهی
دانلود پروژه های دانشجویی
مقاله
پروژه شبیه سازی
مقاله دانشجویی
مقاله های دانشجویی
دانلود مقاله دانشجویی
بانك پايان نامه
دانلود پایان نامه ها
papers
شبیه سازی
پیاده سازی مقالات
دانلود پروژه
آسان دانلود
دانلود رایگان پروژه
دانلود پروژه کامپیوتر
دانلود پروژه رایگان
دانلود پروژه آماده
پروژه رایگان
دانلود پروژه
سایت دانلود پروژه
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی آلوئه ورا و کیتوزان و تاثیر آن ها بر ماندگاری و ویژگی های حسی بادام درختی
برای سفارش پروژه بر روی دکمه خرید پروژه کلیک کنید
کد پروژه : 637420
قیمت قبلی
:
39,900
تومان
قیمت
: 29,400 تومان
توجه : هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید
توضیحات
برای دریافت
اینجا
کلیک کنید
سوالات و نظرات شما
تعداد کل پیام ها : 0
برچسب ها
سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
شماره ارسال پیام از واتس اپ و یا اس ام اس: 09050655395
ساعات ارسال پیام : از ساعت 10 الی 24
بولتن سایت
سفارش پروژه جدید
ذخیره در علاقه مندی های
ذخیره آدرس وب سایت
معرفی سایت به دوستان
آموزش نحوه خرید اینترنتی
سوالات متداول
پروژه های تصادفی
بررسي خصوصيات حسي شير حاوي شکر تيغال(Trehalla Manna)
قیمت 11,800 تومان
بررسي خصوصيات حسي و تغييرات رنگ کيک عملگر تهيه شده با فيبر تفاله گوجه فرنگي در طول مدت نگهداري
قیمت 11,800 تومان
بررسي خصوصيات حسي و ميکروبي مرباي تمشک رژيمي با استفاده از استويا
قیمت 11,800 تومان
بررسي خصوصيات رئولوژيکي پايا و نوساني سامانه کلوئيدي کازئينات سديم – کاراگينان به عنوان نانوحامل مواد هيدروفوب در نوشيدني
قیمت 11,800 تومان
بررسي خصوصيات رئولوژيکي خامه کم چرب تهيه شده با صمغ هاي بومي (کندر، کتيرا و فارسي)
قیمت 11,800 تومان
بررسي خصوصيات فيزيکو شيميايي ميکروامولسيون روغن سبوس برنج در آب: اثر اعمال فراصوت و غلظت تويين 80
قیمت 11,800 تومان
بررسي خصوصيات فيزيکو شيميايي و مکانيکي بيو کامپوزيت ايزوله پروتئين سويا-ژل به دانه به عنوان ماده بسته بندي مواد غذايي
قیمت 11,800 تومان
بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي محلول شکر سفيد عبوري از رزين کاتيوني و آنيوني
قیمت 11,800 تومان
بررسي خصوصيات فيزيکوشيميايي و ويسکوزيته ماست پروبيوتيک کم کالري حاوي فيبر گشنيز در طول مدت زمان نگهداري
قیمت 11,800 تومان
بررسي خصوصيات فيزيکي فيلم هاي کربوکسي متيل سلولز حاوي نانوکيتوزان
قیمت 11,800 تومان
کلمات کلیدی
تگ های محصول
Copyright © 2014
icbc.ir
تعداد کل پیام ها : 0