icbc
.Ir
جستجو
موضوعات
آبخيزداري
آمار
آموزش ابتدايي
ادبيات
ارتباطات
اقتصاد
الکترونيک
برق
برنامه ريزي درسي
بهداشت حرفه اي
تأسيسات
تاريخ
تاسيسات آبياري
تربيت بدني
تغذيه
جامعه شناسي
جغرافيا
جوشکاري
حسابداري
حقوق
حمل و نقل
داروسازي
دامپروري
دامپزشکي
دندانپزشکي
راهسازي
رنگرزي
روانشناسي
رياضيات
زمين شناسي
زيست شناسي
سراميک
شيلات
شيمي
صنايع دستي
صنايع غذايي
طراحي صنعتي
طراحي فرش
علوم آزمايشگاهي
علوم اجتماعي
علوم تربيتي
تگ های مجموعه
پروژه دات کام
تحقیق های دانشجویی
دانلود تحقیق آماده در ورد
دانلود تحقیق word
مرکز دانلود پروژه
دانلود پروژه دانشگاهی
دانلود پروژه های دانشجویی
مقاله
پروژه شبیه سازی
مقاله دانشجویی
مقاله های دانشجویی
دانلود مقاله دانشجویی
بانك پايان نامه
دانلود پایان نامه ها
papers
شبیه سازی
پیاده سازی مقالات
دانلود پروژه
آسان دانلود
دانلود رایگان پروژه
دانلود پروژه کامپیوتر
دانلود پروژه رایگان
دانلود پروژه آماده
پروژه رایگان
دانلود پروژه
سایت دانلود پروژه
بررسی ساختار شیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه زعفران (.Crocus sativus L)بعنوان یک رنگیزه طبیعی
برای سفارش پروژه بر روی دکمه خرید پروژه کلیک کنید
کد پروژه : 637450
قیمت قبلی
:
39,900
تومان
قیمت
: 29,400 تومان
توجه : هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید
توضیحات
برای دریافت
اینجا
کلیک کنید
سوالات و نظرات شما
تعداد کل پیام ها : 0
برچسب ها
سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
شماره ارسال پیام از واتس اپ و یا اس ام اس: 09050655395
ساعات ارسال پیام : از ساعت 10 الی 24
بولتن سایت
سفارش پروژه جدید
ذخیره در علاقه مندی های
ذخیره آدرس وب سایت
معرفی سایت به دوستان
آموزش نحوه خرید اینترنتی
سوالات متداول
پروژه های تصادفی
بررسي ساختار و کاربردهاي پکتين در صنايع غذايي
قیمت 11,800 تومان
بررسي سميت و سازوکارهاي تشکيل ترکيبات فوراني در غذاي کودک
قیمت 11,800 تومان
بررسي سنجه هاي مطلوبيت ارگانولپتيک پنير هاي لاکتيکي سنتي و پنير لاکتيکي فراپالايش
قیمت 11,800 تومان
بررسي سيستم حامل هاي مختلف جهت درون پوشاني آلفاتوکوفرول
قیمت 11,800 تومان
بررسي سينيتيک خشک کردن لايه هاي سيب با استفاده از خشک کن مايکروويو
قیمت 11,800 تومان
بررسي ظرفيت جذب مجدد آب زعفران پوشش داده شده با نانوسلولز و مالتودکسترين طي مدت زمان ماندگاري
قیمت 11,800 تومان
بررسي عدم پايداري حرارتي پروتئين هاي آب پنير و تحليلي بر تکنيک هاي معمول ونوين براي افزايش پايداري آن
قیمت 11,800 تومان
بررسي علل مديريت کيفيت بر روي محصولات منجمد (I.Q.F.)
قیمت 11,800 تومان
بررسي عملکرد پروبيوتيک ها در صنعت غذا
قیمت 11,800 تومان
بررسي عملکرد صمغ هاي بومي بر جايگزيني چربي در خصوصيات شيميايي خامه کم چرب
قیمت 11,800 تومان
کلمات کلیدی
تگ های محصول
Copyright © 2014
icbc.ir
تعداد کل پیام ها : 0