icbc
.Ir
جستجو
موضوعات
آبخيزداري
آمار
آموزش ابتدايي
ادبيات
ارتباطات
اقتصاد
الکترونيک
برق
برنامه ريزي درسي
بهداشت حرفه اي
تأسيسات
تاريخ
تاسيسات آبياري
تربيت بدني
تغذيه
جامعه شناسي
جغرافيا
جوشکاري
حسابداري
حقوق
حمل و نقل
داروسازي
دامپروري
دامپزشکي
دندانپزشکي
راهسازي
رنگرزي
روانشناسي
رياضيات
زمين شناسي
زيست شناسي
سراميک
شيلات
شيمي
صنايع دستي
صنايع غذايي
طراحي صنعتي
طراحي فرش
علوم آزمايشگاهي
علوم اجتماعي
علوم تربيتي
تگ های مجموعه
پروژه دات کام
تحقیق های دانشجویی
دانلود تحقیق آماده در ورد
دانلود تحقیق word
مرکز دانلود پروژه
دانلود پروژه دانشگاهی
دانلود پروژه های دانشجویی
مقاله
پروژه شبیه سازی
مقاله دانشجویی
مقاله های دانشجویی
دانلود مقاله دانشجویی
بانك پايان نامه
دانلود پایان نامه ها
papers
شبیه سازی
پیاده سازی مقالات
دانلود پروژه
آسان دانلود
دانلود رایگان پروژه
دانلود پروژه کامپیوتر
دانلود پروژه رایگان
دانلود پروژه آماده
پروژه رایگان
دانلود پروژه
سایت دانلود پروژه
بررسی ویژگی های رئولوژیکی اینولین وکاربرد آن در صنایع غذایی
برای سفارش پروژه بر روی دکمه خرید پروژه کلیک کنید
کد پروژه : 637510
قیمت قبلی
:
94,900
تومان
قیمت
: 79,400 تومان
توجه : هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید
توضیحات
برای دریافت
اینجا
کلیک کنید
سوالات و نظرات شما
تعداد کل پیام ها : 0
برچسب ها
سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
شماره ارسال پیام از واتس اپ و یا اس ام اس: 09050655395
ساعات ارسال پیام : از ساعت 10 الی 24
بولتن سایت
سفارش پروژه جدید
ذخیره در علاقه مندی های
ذخیره آدرس وب سایت
معرفی سایت به دوستان
آموزش نحوه خرید اینترنتی
سوالات متداول
پروژه های تصادفی
بررسي ويژگي هاي شيميايي، حسي و فيزيکي ماست پروبيوتيک کم چرب و غليظ شده به روش مستقيم
قیمت 11,800 تومان
بررسي ويژگي هاي فيزيکوشيميايي لاکتوفرين به عنوان ترکيب زيست فعال شير
قیمت 11,800 تومان
بررسي ويژگي هاي کنجاک مانان و برهمکنش آن با صمغهاي ديگر
قیمت 11,800 تومان
بررسي ويژگي هاي ممانعت کنندگي نوري بسته بندي هاي مورد استفاده در صنايع نوشيدني
قیمت 11,800 تومان
بررسي ويژگيهاي فيزيکي- شيميايي، ميکروبي، حسي و افزايش زمان ماندگاري گوشت قرمز با استفاده از عصاره برگ زيتون
قیمت 11,800 تومان
بررسي ويژگيهاي فيلم بسته بندي خوراکي حاصل از موسيلاژ دانه ميوه به تحت تاثير نوع نرم کننده و بررسي خواص رنگي آن با روش پردازش تصوير
قیمت 11,800 تومان
برنامه ها و پيامدهاي فناوري نانو جهت مواد غذايي
قیمت 11,800 تومان
برنج نيم پز به عنوان ابزاري کارآمد براي غني سازي با آهن و روي
قیمت 11,800 تومان
برهمکنش بين پروتئين هاي شير و ويتامين ها
قیمت 11,800 تومان
بستني پروبيوتيکي
قیمت 11,800 تومان
کلمات کلیدی
تگ های محصول
Copyright © 2014
icbc.ir
تعداد کل پیام ها : 0