توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر نوع پایدارکننده و افزودن آب شاتوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بستنی دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر نوع پایدارکننده و افزودن آب شاتوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بستنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر نوع پایدارکننده و افزودن آب شاتوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بستنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر نوع پایدارکننده و افزودن آب شاتوت بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بستنی :



تعداد صفحات:8
چکیده:
در پژوهش حاضر تأثیر متغیرهایی نظیر میزان ثعلب (0/3، 0/6، 0/9%)، میزان آب شاتوت (15، 30، 45%) و درصد جایگزینی ثعلب با صمغ کاپا کاراگینان (5، 10، 15%) برخصوصیات فیزیکوشیمیایی بستنی مورد بررسی قرار گرفت. علت انتخاب آب شاتوت به عنوان یک طعم دهنده طبیعی، افزایش خواص تغذیه ای و میزان آنتوسیانین محصول نهایی است. بر اساس نتایج بدست آمده میزان آب شاتوت دارای تأثیر منفی بر سرعت ذوب و افزایش حجم و تأثیر مثبتی بر ویسکوزیته، میزان آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی نمونه ها داشت. افزایش میزان ثعلب نه تنها باعث بهبود خواص فیزیکی بستنی شد بلکه باعث افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی نمونه ها نیز شد. افزایش درصد جایگزینی ثعلب با کاراگینان باعث کاهش شاخص رفتار جریان و در نتیجه افزایش رفتار رقیق شوندگی با برش نمونه ها گردید. واکنش کاپا کاراگینان با پروتئین های شیر، تأثیر منفی آب شاتوت بر افزایش حجم بستنی ها را جبران کرد و باعث افزایش ویسکوزیته و کاهش سرعت ذوب نمونه ها شد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,

آخرین مطالب وبلاگ

نظرات مشتریان

سلام و خسنه نباشید اول بگم که سایت خوب و جامع و با امکانات خیلی خوبی دارید.. مهمتر اینکه کاربر رو بعد از خریدش رها نمیکنید و واقعا پاسخگو هستید. موفق باشید ممنون. امیر

Copyright © 2014 icbc.ir