icbc
.Ir
جستجو
موضوعات
آبخيزداري
آمار
آموزش ابتدايي
ادبيات
ارتباطات
اقتصاد
الکترونيک
برق
برنامه ريزي درسي
بهداشت حرفه اي
تأسيسات
تاريخ
تاسيسات آبياري
تربيت بدني
تغذيه
جامعه شناسي
جغرافيا
جوشکاري
حسابداري
حقوق
حمل و نقل
داروسازي
دامپروري
دامپزشکي
دندانپزشکي
راهسازي
رنگرزي
روانشناسي
رياضيات
زمين شناسي
زيست شناسي
سراميک
شيلات
شيمي
صنايع دستي
صنايع غذايي
طراحي صنعتي
طراحي فرش
علوم آزمايشگاهي
علوم اجتماعي
علوم تربيتي
تگ های مجموعه
پروژه دات کام
تحقیق های دانشجویی
دانلود تحقیق آماده در ورد
دانلود تحقیق word
مرکز دانلود پروژه
دانلود پروژه دانشگاهی
دانلود پروژه های دانشجویی
مقاله
پروژه شبیه سازی
مقاله دانشجویی
مقاله های دانشجویی
دانلود مقاله دانشجویی
بانك پايان نامه
دانلود پایان نامه ها
papers
شبیه سازی
پیاده سازی مقالات
دانلود پروژه
آسان دانلود
دانلود رایگان پروژه
دانلود پروژه کامپیوتر
دانلود پروژه رایگان
دانلود پروژه آماده
پروژه رایگان
دانلود پروژه
سایت دانلود پروژه
دانلود تاثیر بادرنجبویه بر باکتری های گرم مثبت به عنوان آنتی بیوتیکی طبیعی در pdf
برای سفارش پروژه بر روی دکمه خرید پروژه کلیک کنید
کد پروژه : 637581
قیمت قبلی
:
39,900
تومان
قیمت
: 29,400 تومان
توجه : هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید
توضیحات
برای دریافت
اینجا
کلیک کنید
سوالات و نظرات شما
تعداد کل پیام ها : 0
برچسب ها
سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
شماره ارسال پیام از واتس اپ و یا اس ام اس: 09050655395
ساعات ارسال پیام : از ساعت 10 الی 24
بولتن سایت
سفارش پروژه جدید
ذخیره در علاقه مندی های
ذخیره آدرس وب سایت
معرفی سایت به دوستان
آموزش نحوه خرید اینترنتی
سوالات متداول
پروژه های تصادفی
تاثير بيوپليمر هاي مختلف بر فراهمي زيستي داروي انسولين کپسوله شده توسط نانوذرات پليمري
قیمت 11,800 تومان
تاثير پرتودهي ماوراء بنفش و پالس هاي نوري در مواد غذايي مايع
قیمت 11,800 تومان
تاثير پوشش خوراکي آلژينات سديم همراه با عصاره گزنه (Urtica dioica L.) بر ماندگاري فيله ماهي قزل آلاي رنگين کمان(Oncorhynchus mykiss)در يخچال
قیمت 11,800 تومان
تاثير پوشش خوراکي و دماي نگهداري بر ويژگي هاي ميکروبي و حسي خرماي مضافتي
قیمت 11,800 تومان
تاثير توزيع ذرات چربي در آزاد سازي طعم و پايداري آن در محصولات خشک لبني
قیمت 11,800 تومان
تاثير جايگزيني شيره انگور با شکر بر ويژگي هاي خمير کيک روغني (يزدي)
قیمت 11,800 تومان
تاثير خواص عملکردي ايزوله پروتئين سويا بر مواد غذايي مختلف
قیمت 11,800 تومان
تاثير روش هاي مختلف پخت بر روي ميزان کلسترول ماهي هامور Epinepheluscoioides
قیمت 11,800 تومان
تاثير زمان بخاردهي بر خواص بافتي خمير خرماي گنطار
قیمت 11,800 تومان
تاثير زمان نگهداري بر خواص ماست فرموله بر پايه دوغ کره شيرين حاوي پودر پروتئين و شير خشک
قیمت 11,800 تومان
کلمات کلیدی
تگ های محصول
Copyright © 2014
icbc.ir
تعداد کل پیام ها : 0