مقاله فرآوری و کنترل کیفیت خاویار تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فرآوری و کنترل کیفیت خاویار تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرآوری و کنترل کیفیت خاویار تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
خاویار تخم ماهی خاویاری است و یک ماده غذایی پرارزش، پرانرژی و بسیار مغذی است که طعم و بوی خوشایندی دارد. گونه های ایهمی ماهیهاخاویاری شامل فیل ماهی، قره برو ، تاسماهی، شیپ و ازو برو می باشد. خاویار یک ماده غذائی بسیار فساد پذیر مه ی باشهد. از ا یه ن رو اگر تتهت شرایط خاص بهداشتی مورد فرآوری قرار نگیرد احتمال رشد و حضور میکرو ارگانیزهای عامل فسهاد و مسهموم یت را در په ی خواههد داشت. یهادرات خاویار ایرا و کسب امتیاز ویژه در عریه مواد غذائی در جها مرهو مراقبت های دقیق و رعایت ایول و نکات بهداشتی و کنترل کیفیت و بررسی های آزمایشگاهی )میکروبی و شیمیائی( در مراحل مختمف تولید ، تهیه و توزیع این فرآورده می باشد. این مقاله مروری بهه معرفی وانواع روش ههای فراوری و کنترل کیفیت خاویار، مشهورترین و ارزشمند ترین غذای جهان می پردازد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0