مقاله بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن تحت pdf دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تیمارهای برخی هیدروکلوئیدها برکاهش جذب روغن کانولا درسیب زمینی طی فرایند سرخ کردن تحت pdf،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:21
چکیده:
دراین طرح با هدف بهبود کیفیت فرنچ فرایز منجمد دورقم پاییزه سیب زمینی به نام های اگریا و مارفونا که ازمنطقه قوچان خریداری و به سردخانه با دما 5درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 90-85 درصد منتقل گردیدند نمونه برداری بصورت کاملا تصادفی انجام شد به منظور تعیین اثرفرایند حرارت مقدماتی برکیفیت محصول خلالهای سیب زمینی درآب با شرایط حرارتی مختلف 70درجه سانتیگراد -4دقیقه 70درجه -10دقیقه و 95درجه -2 دقیقه تیمار شده و سپس بطور عمقی درروغن 175درجه سانتیگراد به مدت 5/2 دقیقه سرخ شدند خصوصیات کیفی که درفراورده نهایی بررسی شدند عبارتنداز مقاومت بافت به نیروی برشی دردستگاه اینستران رنگ با سیستم هانترلب و درصد جذب روغن به روش سوکسله پس ازانتخاب دما و زمان بهینه فرایند حر ارتی مقدماتی خلالهایی ازرقم اگریا درمحلولهایی با غلظت های مختلف ازهیدروکلوئیدهای کیتوزان ژلاتین و کربوکسی متیل سلولز غوطه ور شده و پس ازسرخ کردن عمقی د رروغن شاخصهای کیفی بافت رنگ میزان جذب روغن و درصد رطوبت محصول بررسی شدند. نتایج آزمونهای تاثیر رقم برخصوصیات کیفی خلالها نشان داد رقم آگریا با وزن مخصوص و ماده خشک بیشتر و درصد قندهای احیا کننده کمتر برای فراوری مطلوبتر ازرقم مارفونا است نتایج بدست آمده دراین تحقیق درطرح اماری کاملا تصادفی با ازمون فاکتوریل و مقایسه میانگین و مقایسه میانگین چنددامنه ای دانکن تجزیه و تحلیل شدند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0