مقاله بررسی مشخصات بسته بندی های غذایی هوشمند در فناوری نانو دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مشخصات بسته بندی های غذایی هوشمند در فناوری نانو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مشخصات بسته بندی های غذایی هوشمند در فناوری نانو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:10
چکیده:
یکی از مهمترین قسمت ها در مواد غذایی بسته بندی آنها است. زیرا علاوه بر نگه داشتن طعم، بو و مزه غذاباید قدرت نفوذ ناپذیری و محافظت از اشعه uv نیز داشته باشد. نانوکامپوزیت های پلیمری برای بسته بندی مواد غذایی ایجاد سد یا مانعی قوی برای ورود گازها ایجاد می کنند. همچنین می توان بسته هایی بر اساسنانوذرات ساخت که خاصیت ضد میکروبی داشته باشند. علاوه بر آن با کمک نانوتکنولوژی می توانسنسورهایی جهت کنترل محتویات داخل بسته غذایی تهیه کرد که به این نوع بسته بندی ها، بسته بندیهوشمند میگویند. در این مقاله بسته بندی هایی که بر اساس نانوتکنولوژی ساخته می شوند مطالعه و ویژگیهای آنها نیز بررسی می شود. سه ویژگی مهم در زمینه نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی که در اینمقاله به آنها پرداخته میشود شامل لایه های سدی، آنتی باکتریال و جذب کننده های اشعه uv می باشد. بااستفاده از نانوتکنولوژی میتوان بسته بندی های هوشمندی را ساخت که علاوه بر ایجاد سد دربرابر ورودیگازها، باکتریها و رطوبت قابلیت کنترل محتویات داخل بسته نیز داشته باشند. به عبارتی به همراه بستهبندی یا در داخل زمینه پلیمری بسته بندی سنسورهای حساس به نور، باکتری، رطوبت، گازها و اشعه ماورابنفش را قرار داد تا بدون خدشه دار کردن بسته از بیرون از ایمن بودن ماده غذایی داخل آن اطمینان حاصل کرد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0